Speciale themavoorstellingen

"Ze is iedere keer anders, maar het is altijd goed!", wordt er over haar optredens gezegd. Dat tweede mag u zelf beoordelen, maar het eerste is zeker waar.
MarieChristien heeft inmiddels een 5-tal verschillende shows en is daardoor het gehele jaar door inzetbaar. Aan het begin van dit nieuwe jaar zet ze speciaal voor u haar mogelijkheden nog eens op een rij.
Voorstellingen zijn inclusief geluid, licht en decor en zijn middag- of avondvullend. Voor vragen kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen.  
Heeft u speciale wensen?
Informeer ook naar programma's op maat!     

MarieCrescendo:  Dit programma is het gehele jaar door inzetbaar. De titel is niet zomaar gekozen. In 2009 verscheen haar Jubileumalbum "MarieCrescendo": Nog steeds groeiend in een voortdurend streven naar  nog meer perfectie en professionaliteit. Vandaar ook de PLUS. Het album "MarieCrescendo" staat centraal. De rode draad vormt de aaneenschakeling van de nummers die op dit album staan. Daarnaast een aantal nieuwe nummers die nog niet zijn uitgebracht. Eigen werk, verhalen en samenzang wisselen elkaar af. Een mooi decor en sfeervolle belichting maken dit theaterprogramma tot een feest van herkenning met een lach en een traan.

Voetsporen: Dit programma is het gehele jaar door inzetbaar. De titel is niet zomaar gekozen. Voetsporen staat voor de stappen die gemaakt worden in het leven. Bewust of onbewust. De sporen die deze stappen achterlaten zijn herinneringen. Kostbare herinneringen die we moeten bewaren...die we moeten koesteren.
Misschien komen ze wel nooit meer terug. Tijdens deze voorstelling komen de herinneringen weer tot leven. Eigen werk, verhalen en samenzang wisselen elkaar af. Een mooi decor en sfeervolle belichting maken dit theaterprogramma tot een feest van herkenning met een lach en een traan.

Maximaal Oranje:  Dit programma is de laatste weken van april inzetbaar. In deze speciale show staat het Koningshuis centraal. Deze rode draad vormt de aaneenschakeling van de nummers die door MarieChristien worden vertolkt. Er klinken volop oranjenummers die iedereen massaal mag meezingen. Kortom: Maxima-le gezelligheid, zeker gelet op de inhoud van dit middag- of avondvullende programma.

Met een knipoog naar Maria: Het blijft een bijzondere show waar het publiek maar niet genoeg van krijgt. Alleen in de maanden mei en oktober trekt MarieChristien met dit sfeervolle programma door het land. "Met 'n knipoog naar Maria" zingt en vertelt zij over de vrouw, de moeder en een combinatie daarvan. De knipoog staat voor haar eigen Marialiedjes, maar ook voor een aantal klassiekers die samen met het publiek worden gezongen.

Warm Wit:  Naar aanleiding van haar winteralbum "Warm Wit" heeft MarieChristien een show ontwikkeld die in de maanden november, december en januari te boeken is. Wat erin zit? Mooie sfeervolle nummers tijdens de donkere wintermaanden met een nostalgische inslag. Ook hertaalde Klassiekers en pakkende verhalen. Het publiek wordt ook nu weer uitgenodigd om mee te zingen. In de laatste weken van december besteedt zij uiteraard wat meer aandacht aan Kerst. Een overwinteringsvoorstelling dus. Maar dan wel een om prettig wakker bij te blijven. BUITEN KOUD EN DONKER, BINNEN "WARM WIT" !!  

Informeer vrijblijvend naar de verschillende mogelijkheden.

 

 
 

Laatst aangepast (dinsdag, 13 maart 2012 19:59)